Impresszum

Impresszum

A honlapot Kampits László üzemelteti.

Telefon: +36 20 824 8862
E-mail:  kampitspince@gmail.com

Székhely: 9730 Kőszeg, Deák Ferenc utca 3/D
Adószám:  74584756-1-38
Bankszámlaszám:  OTP Bank Nyrt. 11773470-30093605
Jövedéki engedély szám:  HU02210904001
Kiállító hatóság: Vám- és Pénzügyőri Hivatal Szombathely, (9700 Szombathely, Széll Kálmán utca 24.)

Felelős vezető: Kampits Ernő

Webdesigner: Halász Zsolt
Foto: Ohr Tibor
Alpok-drones.hu
Szerkesztő: Kampits László

Adatvédelmi tájékoztató

SZERZŐI JOGOKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A www.kampitspince.hu honlapra, illetve annak valamely oldalára történő belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, beleértve azt az esetet is, ha oldalainkat nem regisztrált felhasználóként böngészi:

  • A kampitspince.hu fenntart minden, a weboldalon található tartalom (beleértve a felhasznált fényképeket, arculati elemeket, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A kampitspince.hu domainnév, valamint a “Kampits” névjegy jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
  • A www.kampitspince.hu weboldalon található tartalmak, valamint a fent megjelölt védjegyek jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A vállalkozás jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés felfüggesztését, az azzal okozott kárainak megtérítését, továbbá a felhasználás által elért gazdasági előnynek megfelelő anyagi ellenszolgáltatást; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.