Területeink

2 hektáros területünk összesen 3 dűlőben 4 különböző helyen helyezkedik el.

GUBA-HEGY

Igazán különleges hely. 330 méter tengerszint feletti magasságával behízeleg Kőszeg látképébe. Horvátzsidány felől megérkezve Kőszegre talán egyik legszebb arcát mutatja a város. Mi szőlőtermelők is hamar felismertük ezt a gyönyört. Ezen 1 hektáros szőlőterületünkben Kékfrankos, Zweigelt és Blauburger oltványok vannak 2002 óta. Egységes sík területen követik a sorok egymást.

KÖVI-DŰLŐ

16 ha-os szőlőterület 1 hektárját mondhatjuk magunkénak két részletben. Pincénkhez közel helyezkedik el, mely a mindennapos munkák során szívünkhöz nőtte magát. Telepítés óta a család tulajdonában vannak a területek. Innen nőtt ki magát a gazdaságunk. Zömében Zweigelt szőlő található a területen, de a Kékfrankos rozé alapanyag is mindig innen származik. Kőszeg legnagyobb egybefüggő szőlőterülete.

POGÁNYOK

A Kőszeg határában lévő Pogány nevű dűlőben talált Bacchus-fej, egy római katona mellképe, római pénzek, érmek, edénytöredékek arról tanúskodnak, hogy vidékünkön szép számban voltak elszórt római települések, ahol a római tisztviselők a nyugalom napjait élték le. Napjainkban hagyományos pincefalu, mely keskeny telkekkel, a végén présházakkal tarkítják a látképek. Kőszegdoroszló szőlőskertje, melynek hangulata egyedi és hamisíthatatlan.