Családunk

Fantasztikus dolog látni és létrehozni valamit a természet csodájával. Ezt a csodát szeretnénk átadni mindenkinek.

Egy kicsi, kézműves hobbi borászat vagyunk a soproni borvidéken két hektár területtel az ország nyugati részén Kőszegen. Itt a borászat mindig jelen volt, ám igazán kiemelkedő nagy gazdaságok nem alakultak ki, megmaradt az emberi kapcsolatokon alapuló gazdálkodás. Melyet továbbra is szeretnénk megtartani.

Emberöltők szorgos munkája ez a kicsi birtok, amely nekünk sok munkát, ugyanakkor a rendszeres napi feladatok során sok örömet és elismertséget szerez.

A családias és autentikus pince nyitva áll minden érdeklődő számára. A borok között megtalálhatóak a testes vörösborok, az üde rozé, valamint a fehérbor is. A termékpaletta nem széles, ám így a koncentráltság jobban érezhető.

Fő profilunk a testes, érett vörösborok készítése. Nem tömegborokat, hanem kisebb különlegességeket készítünk., úgy látjuk, hogy ennek vörösbornak hordóra van szüksége.

Fenntartható és emberléptékű gazdaságot álmodtunk magunknak.

A vállalkozást még mindig hobbinak tekintjük, mely aztán egy igazi szerelemmé alakult az idők során.

Apai szeretettel sikerült gyermekeimet is a bor irányába terelni. Szabadságból bort készíteni: ez az igazi öröm számunkra. A gyarapodó munkából növekvő családunk fiatalabb tagjai is kiveszik a részüket.

A palackos kiszerelés mellett folyóbor értékesítéssel is foglalkozunk.

Gondolatainkat minél több emberhez szeretnénk eljuttatni, úgy érezzük, hogy egy-egy üveg bor felnyitásakor a szellemet is kiengedjük a palackból.

Dolgos kezek

kampits-erno-kampitspince

Kampits Ernő

Tulajdonos/Borász
kampitsne-livia-kampitspince

Kampitsné G. Lívia

kampits-balazs-kampitspince

Kampits Balázs

kampits-laszlo-negyzet

Kampits László

Menedzsment/Marketing
kampits-bencekampitspince

Kampits Bence