Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Napok 2020.

Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Napok 2020.

Az érdeklődők 3 napon keresztül 8 helyszínen több mint 30 tételt kóstolhatnak és ismerkedhetnek meg a kőszegi borokkal. Összehasonlíthatják a Kékfrankos, Blauburger borokat. Betekintést kaphatnak a legújabb fajtákkal kapcsolatos kezdeményezésekbe. A friss és illatos fehérborokon keresztül egészen az üde rozéborokig teljes lesz a paletta.

Húzzon túracipőt, látogasson meg minket, barangolja be hangulatos völgyünket és kóstolja meg borainkat!

Járja be a Pogány-hegy völgyét, élvezze a szép időt és a helyi gazdák vendégszeretetét ebben a közeli természeti csodában! Csodálja meg az alsó úton a présházakkal ölelt utat, ahol leülhet a fűbe egy pohár borral. Gyönyörködjön a felső úti panorámaúton egyre szélesebbre nyíló tájban! Látogasson be minden nyitva tartó présházba, ahol a tulajdonosok örömmel kínálják boraikkal, és talán betekintést engednek a pincékbe is!

Túrabakancs, borospohár

Ki ne szeretné a természetet, a kellemes környezetet és a finom borokat. A régi hagyomány szerint pünkösd vasárnapján a borászok betekintést nyújtanak féltett pincéjükbe és közszemlére teszik a korábbi évek borait. A megszokott időben sajnos nem tudtuk megrendezni a XII. Kőszeg-hegyaljai Nyitott Pince Napot a Pogány-hegytől egészen Cákig, a híres Műemléki Pincesorig. Most a borászok összefogásával és a tenni akarás erejével, 3 nappal szeretnének kedveskedni nektek, hogy mindenki, aki beírta a naptárába ezt a varázslatos napot, az a 3 nap bármelyikén, kellemes környezetben élvezhesse a finom borok ízét. Szállás és sátrazási lehetőség a közelben.

Bővebben: https://koszegibor.hu/nyitottpince2020/ 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/316166079764994/

Kapcsolat:
Erdei István Balázs
+36 70 311 94 63
belifeeventskft@gmail.com

Szervező:
B-E Life Events Kft.

Kulcsszó