Nyitott Pince Nap

Kinyitjuk Pogány-völgyi pincéinket, meghívjuk borász barátainkat, kicsit sertepertélünk a konyhában és szeretettel várunk mindenkit! Húzzon túracipőt, látogasson meg minket, barangolja be bensőséges völgyünket és kóstolja meg borainkat!

Járja be a Pogány-hegy völgyét, élvezze a szép időt és a helyi gazdák vendégszeretetét ebben a közeli természeti csodában! Csodálja meg az alsó úton a présházakkal ölelt utat, ahol leülhet a fűbe egy pohár borral. Gyönyörködjön a felső úti panorámaúton egyre szélesebbre nyíló tájban! Látogasson be minden nyitva tartó présházba, ahol a tulajdonosok örömmel kínálják boraikkal, és talán betekintést engednek a pincékbe is!

  • Pincelátogatás – tekintse meg, hol és hogyan készülnek a helyi és regionális borversenyeken is jó eredménnyel szereplő kőszegi borok!
  • Kőszegi borok kóstolója – italjegyeiért megkóstolhatja a “hegy levét”…
  • Apró harapnivaló a borok mellé
  • Kóstoló csomag

Információ

 

Megérkezéskor a bejáratnál megvásárolható kóstoló csomagunk, mellyel együtt megkapja útmutatónkat. Az útmutatóban található térkép, valamint a kihelyezett információs táblák segítségével könnyen megtalálja a nyitott borospincéket, és tájékozódhat a kóstolható borok felől.


Mind a messzebbről érkező turisták, mind a helyiek közlekedését meg kívánjuk könnyíteni azzal, hogy ingyenes buszjáratot üzemeltetünk a kőszegi vasútállomásról. Nincs lehetőség a busszal a pincészetekig eljutni, kizárólag a Pogányok elején és Cákon áll meg. A busszal való utazás a programon részt vevők számára ingyenes. A helyszín megközelíthető továbbá gyalogosan, kerékpárral.
Szeretettel várunk mindenkit!

Jegyvásárlás

 

A kóstoló csomag tartalmaz 1 db címeres emlékpoharat (vigye magával, ebbe kínálják boraikat a gazdák!), 16 db italjegyet, amely egyenként 1 dl bor kóstolására váltható be.
Kérjük támogassa rendezvényünk sikerét kóstoló csomagunk megvásárlásával!

Facebook eseményünk 

 

Program honlapja

 2013-2015 Kampits Családi Pince - Kőszeg


design by suletom