Tisztelt Érdeklődő!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2016-os év természet sújtotta terméskieséseink miatt jelenleg nem tudunk csoportokat fogadni. Megértésüket köszönjük. 

Bővebb információ, illetve más gazdák elérhetőségei: www.koszegibor.hu oldalon találhatók. 

2016. december


Egy pince, ahol valóban pinceillat lakozik az ajtók mögött.

 

Hosszú utat és sok állomást kell végigjárnia a bornak, mielőtt a borbarát poharában befejezné útját. Pincénkben a bortermelés minden egyes fázisát magunk végezzük, a hagyományos és a modernebb technológia felhasználásával.
A borkóstoltatás mindig az éppen aktuális folyó borainkból, illetve évjáratos palackos tételeinkből történik, de látogatóink megtekinthetik ültetvényeinket a pince közelében lévő Kövi-dűlőben.
A Kampits Családi Pince borkóstolója kb. 1-2 órás, vidám program. A különböző borok kóstolása között borkorcsolyát kínálunk. A vendégek megismerkedhetnek a borvidékkel, a borkóstolás szabályaival és pincénk boraival.
A programot mind egyéni vendégeknek, mind csoportoknak ajánljuk, önálló programként. A látogatás előre egyeztetett időpontban történhet.
Igény szerint 5-6 tételt kínálunk a 3 fajtából, melyek technológiájukban, tárolásmódjukban és korukban különböznek egymástól.
Borbemutatóinkon szakmai vezetéssel ismerkedhetnek meg a család által képviselt technológiával, hagyományokkal és mélyülhetnek el a kőszegi borok ízvilágában. Lehetőség van házi borbírálati versenyre, ahol a vendég pontozólappal véleményezheti magának a kóstolt borokat, így megismerkedhet a borversenyek alapelveivel is.

 

A bort nem édesítjük, az eredeti savtartalmat
soha sem változtatjuk meg ,
így az évjáratok közötti különbségek markánsan érzékelhetők!

 

Áraink:

Borkóstoló 3 fajta borból, borkorcsolyával (alma, dió, sajt, kifli) 1000.- Ft / fő (min 3 fő)

Borkóstoló 5 fajta borból, borkorcsolyával (alma, dió, sajt, kifli) 1500.- Ft / fő  

Borkóstoló 5 fajta borból, bőséges magyaros uzsonnatállal 3000.- Ft / fő
(parasztsonka, füstölt szalonna, kolbász, felvágott, szalámi, körözött, tojás, sajt, idényzöldségek)

Borkóstoló 5 fajta borból, pörkölttel, uborkával - 3000.- Ft / fő

 

1, illetve 2 fő esetén a fenti árak 1,5 szeresével számolandóak 

Felkínált borok:

  • Zweigelt
  • Kékfrankos
  • Blauburger 
  • Kékfrankos Rozé 
  • Zweigelt-Kékfrankos Cuvee 

 

  [ Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ]

Információ, bejelentkezés:

Kampits László - +36 20 824 8862

 Amennyiben érdeklődik borkóstolónk iránt, kérjük, keressen meg elérhetőségeink valamelyikén. Egyedi igény esetén egyedi árat kalkulálunk. Kérjük, hogy levélben jelezze az időpontot, a létszámot és a kért szolgáltatást. 

Pincénk 10-15 fős társaságoknak nyújt kényelmes, élvezhető programot. Jó idő esetén a kerthelyiségben 50 főig. 

 

Az ajánlat nemcsak a borok kommentált kóstolását tartalmazza, hanem a Soproni borvidék és a pincészetünk bemutatását is. Egy négyboros programra kb. 1 órát szenteljenek, egy hatborosra 2 órát, stb. Előzetes bejelentkezés nélkül kizárólag a borokat kóstoltatjuk, ezért, ha egy teljes programon szeretne részt venni, akkor mindenképpen egyeztetés szükséges – így személyesen a gazda tudja Önöket fogadni.

 

BorkóstolóBorkóstoló kampits

 2013-2015 Kampits Családi Pince - Kőszeg


design by suletom